By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Termeni de vânzare

Ultima actualizare: 11.04.2022

I. Aspecte generale privind termenii de vânzare  

Grai Ventures SRL (în continuare “Offera”) face produsele disponibile pentru cumpărare prin intermediul site-ului nostru web și al aplicațiilor mobile. Achiziționarea de către dumneavoastră a oricărui produs Offera este guvernată de acești Termeni de vânzare („Termeni”). Achiziționarea de către dvs. a unui card cadou al Vânzătorului, descrisă în Secțiunea 1.3 de mai jos, este guvernată de termenii și condițiile aplicabile acelui card cadou, iar acești Termeni vor înceta să se aplice în momentul achiziției respective. Utilizarea de către dvs. a site-urilor web și a aplicațiilor mobile Offera este guvernată de Termenii și condițiile noastre, consultați aici.

Acești Termeni sunt un acord legal între dvs. („dvs.” sau „al dumneavoastră”) și Offera. Achiziționând produse de pe site-ul www.offera.ro și/sau făcând clic pentru „Accept” acești Termeni în cazul în care opțiunea respectivă este disponibilă pentru dvs., sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, nu faceți nicio achiziție de la Offera.

Offera își rezervă dreptul de a schimba, modifica, adăuga sau elimina integral sau parțial acești Termeni în orice moment și la discreția noastră. Dacă facem modificări la acești Termeni, vom notifica aceste modificări prin publicarea acestor modificări pe site-urile web sau aplicațiile noastre mobile și prin actualizarea datei „Ultimei actualizări” în partea de sus a acestor Termeni. Vă încurajăm să revizuiți acești Termeni de fiecare dată când faceți o achiziție de la Offera pentru a vă asigura că înțelegeți termenii și condițiile care se aplică unei astfel de achiziții. Utilizarea în continuare a produselor Offera indică acceptarea dumneavoastră a oricăror modificări aduse Termenilor.

II. Produse Offera 

1.1 Carduri cadou digitale. Site-urile noastre web și aplicațiile mobile vă permit să cumpărați și să trimiteți cardul cadou nereîncărcabil. Cardul cadou oferit de furnizor prin intermediul site-urilor web Offera sau al aplicațiilor mobile, poate fi încărcat inițial în cantități variabile, cu sume specificate, și este valabil pentru achiziții doar pentru dvs. (sau a destinatarului cardului dvs.). Cardurile Offera NU pot fi folosite în magazinele de vânzare cu amănuntul. Cardurile Offera nu pot fi răscumpărate în numerar și nu vor fi oferite rambursări sau schimburi pentru Cardurile Offera (cu excepția cazului în care prevede legea).

1.2 Carduri cadou. Oferim o varietate de carduri cadou și coduri cadou (denumite în mod colectiv „Carduri cadou”) pentru achiziționare prin intermediul site-urilor noastre web sau al aplicațiilor mobile. Offera acceptă diferite forme de plată, inclusiv prin card de credit sau de debit (fiecare, un „card de plată”), Apple Pay, Google Pay. Toate Cardurile Cadou sunt supuse disponibilității și ne rezervăm dreptul de a impune limite de cantitate pentru orice comandă, de a respinge o comandă totală sau parțială și de a întrerupe produsele fără notificare, chiar dacă ați plasat deja comanda. Toate prețurile pot fi modificate fără notificare, iar prețul perceput de dvs. va fi prețul afișat în momentul plasării comenzii.

După achiziționarea unui Card Cadou, acești Termeni nu se vor mai aplica, iar dvs. (sau destinatarul Cardului Cadou) trebuie să activați Cardul Cadou urmând instrucțiunile furnizate de Vânzător, definite mai jos. Cardul cadou va funcționa numai la o astfel de activare. Cardurile cadou activate pot fi disponibile în câteva secunde; cu toate acestea, poate fi necesar un timp suplimentar pentru anumite activări. Dacă cardul dvs. cadou nu a fost activat în 60 de secunde, vă rugăm să ne contactați la contact@offera.ro

Termenii și răspunderea vânzătorului de carduri cadou. Cardurile cadou achiziționate prin intermediul site-urilor web sau al aplicațiilor noastre mobile sunt emise și activate de către comercianții, comercianții și vânzătorii terți participanți (colectiv „Vânzători”). Achiziționarea fiecărui Card Cadou de către dvs. va fi guvernată de anumiți termeni și condiții stabilite de Vânzătorul emitent. În funcție de legea aplicabilă din România și de natura promoțională a anumitor Carduri Cadou, Vânzătorii pot stabili date de expirare diverse pentru astfel de Carduri Cadou, în plus față de alte restricții și cerințe. Ar trebui să revizuiți și să vă familiarizați cu toți termenii și condițiile aplicabile ale furnizorului înainte de a cumpăra orice card cadou. Dacă aveți întrebări cu privire la termenii aplicabili ai furnizorului, vă rugăm să contactați furnizorul emitent.

În calitate de emitenți ai cardurilor cadou, vânzătorii (și nu Offera) sunt pe deplin responsabili pentru toate aspectele programelor lor de carduri cadou. Furnizorii sunt, de asemenea, responsabili pentru toate răspunderile, daunele și costurile suferite de dvs. sau de orice alt client în legătură cu achiziționarea și utilizarea cardului lor cadou. În timp ce Offera se străduiește să lucreze cu Furnizori reputați, Offera nu are nicio responsabilitate pentru (i) vânzarea de produse sau servicii către dvs. de către un Vânzător prin utilizarea oricărui Card cadou; și (ii) nerespectarea oricărui Vânzător de a onora un Card Cadou. Va trebui să vă adresați exclusiv vânzătorului pentru orice remediu în legătură cu problemele de mai sus.

Erori de card cadou. Încercăm să fim cât mai exacti posibil și să eliminăm erorile la produsele pe care le vindem; cu toate acestea, Offera nu declară și nu garantează că orice Card cadou și informații despre cardul cadou (inclusiv descrierea, informațiile despre furnizor sau informațiile despre preț) furnizate sunt exacte, complete, de încredere, actuale sau fără erori. În cazul unei erori, în confirmarea unei comenzi, în procesarea unei achiziții cu card cadou sau în alt mod, ne rezervăm dreptul de a corecta o astfel de eroare și de a revizui comanda în consecință (inclusiv perceperea prețului corect) sau de a anula comanda și de a rambursa orice sumă taxată.

III. Declinări de răspundere

În plus față de declinările de răspundere, limitele de răspundere și obligațiile de despăgubire prevăzute în Termenii și condițiile, care se aplică acestor Termeni și sunt încorporate aici prin această referință, renunțați și eliberați Offera și filialele sale, afiliații, partenerii, funcționarii, directorii, angajații și agenții de orice răspundere, daune și costuri care decurg din sau legate de (i) pierderea sau furtul dumneavoastră a oricărui produs Offera (inclusiv carduri cadou); și (ii) orice acțiune sau omisiune a unui vânzător în legătură cu un card cadou pe care îl oferă.

În ceea ce privește produsele Offera, riscul de pierdere și titlul de proprietate pentru astfel de produse vă trec atunci când finalizați achiziția produsului aplicabil. Offera nu este responsabil pentru nicio daune sau pierdere care rezultă din furtul sau pierderea produsului Offera (inclusiv cardurile cadou) sau orice utilizare a produsului dvs. Offera (inclusiv cardurile cadou) fără permisiunea dumneavoastră. Offera nu este responsabil pentru înlocuirea produsului Offera sau a cardului cadou deteriorat sau pierdut. 

Offera și licențiații, afiliații și licențiatorii săi nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, cu privire la produsele Offera, inclusiv, fără limitare, nicio garanție expresă sau implicită de vandabilitate sau adecvare pentru un anumit scop.

Produsele Offera nu sunt transferabile si NU puteți revinde Carduri Offera unei terțe părți.

Aceste declinări și limitări se pot aplica sau nu în cazul dvs. și sunt nule acolo unde sunt interzise.

IV. Opțiuni de plată

Atunci când faceți o achiziție de pe site-ul web sau de o aplicație mobilă, Offera acceptă diferite forme de plată, inclusiv prin Card de plată, Apple Pay, si Google Pay. Dacă nu se indică altfel, valoarea nominală a produsului Offera (inclusiv Cardul Cadou) va fi facturată integral în momentul achiziționării, iar Offera furnizează produsul Offera sau Cardul Cadou. Prin efectuarea achiziției, recunoașteți că sunteți autorizat să utilizați Cardul de plată desemnat sau altă metodă de plată și ne autorizați să vă debităm ordinul de achiziție pe acel Card de plată sau altă metodă de plată. Când furnizați informațiile dvs. de plată, ne autorizați pe noi (sau pe un procesator de plăți terță parte) să procesăm și să stocăm plata dvs. și informațiile conexe. În cazul în care cardul de plată sau altă metodă de plată pe care o desemnați nu poate fi verificată, este invalidă sau nu este acceptată în alt mod, vă putem suspenda sau anula comanda automat. Se pot aplica taxe de procesare a cardului de plată chiar dacă cardul de plată a expirat sau s-a modificat până la momentul în care Offera transmite taxele. Sunteți responsabil pentru rezolvarea oricărei probleme pe care o întâlnim pentru a continua cu comanda dumneavoastră.

VI. Impozite

În ceea ce privește cardurile cadou pe care le achiziționați de pe site-ul web sau de aplicațiile mobile Offera, suma plătită pentru orice card cadou nu include taxele pe vânzări, pe valoarea adăugată sau pe utilizare, care vă pot fi percepute separat de către Vânzătorul aplicabil la momentul achiziționării de produse sau servicii de la Vânzător folosind Cardul Cadou.

VII. Anulări și returnări

Retragerea din contract se referă la dreptul tau legal de a renunța la comanda plasată prin efectuarea unei cereri de anulare a Cardului cadou achiziționat. Acest aspect este reglementat prin legislația în vigoare, Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță. Poți beneficia de acest drept legal dacă sunt îndeplinite condițiile de mai jos.

Returul se poate face in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care ai intrat în posesia Cardului cadou, fără a fi nevoit sa justifici decizia de retragere. In acest caz, te rugăm sa ne aduci la cunoștință decizia ta, trimite un email la adresa contact@offera.ro.

VIII. Confidențialitate

Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru informații despre modul în care colectăm, folosim și dezvăluim informații și date.

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni sau produsele Offera, vă rugăm să ne contactați la: contact@offfera.ro